top of page
Søk

Kruse på tur

Oppdatert: 1. sep. 2021

En sen sommer fredag i slutten av august ble en hyggelig gjeng fra ledergruppen i Entreprenørselskapet Kruse Smith hentet på en brygge i Kragerø av Det skjer i Kragerø Event sine båter.

En sen sommer fredag i slutten av august ble en hyggelig gjeng med funksjonærer i fra Entreprenørselskapet Kruse Smith hentet på en brygge i Kragerø av Det skjer i Kragerø Event sine båter.


De hadde vært på befaring på det så omtalte B13 bygget og nå var tiden kommet til litt oppsummering. Turen gikk til Gumøy og gården til Ellef Ellegård og den praktfulle golfbanen som omkranser stedet.


Noen gode historier vanket fra bonden som seg hør og bør hvor vi etter fikk teste golf ferdighetene hos Kruses Ingeniører..


Noen fikk golf los og føling, andre var mer på å ta livet med ro og nyte stillheten. Etter den sportslige utskeielsen gikk turen videre til skjærgårdens ytterste holme hvor det neste må bli Danmark. Stråholmen leverte med flatt hav, unik natur med kulturlandskap og Nasjonalpark. Godt drikke til gratinerte kamskjell og utsøkt fiskesuppe servert i Johannessens sjøbu slår aldri feil.


Øyas historie og noen gode sveier ble presenterte både i bokform og verbalt av de innfødte.


Da solen var på vei ned ble laget fraktet trygt i havn inn til kommunen sentrum hvor vi avsluttet en super fredag med bra folk.


Vi takker for oppdraget.
34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page