top of page

SPA & VELVÆRE I KRAGERØ

spa-kragero-event1.jpg

SPA, TRENING OG VELVÆRE

Med Kragerø Resort som spydspissen for spa og velvære tilbudet i sommerbyen er det mange muligheter for dem som ønsker å kombinere et hotell opphold med spa og en aktiv opplevelse blitt veldig bra. Resortens spa avdeling er pusset opp og er mer innbydende enn noen gang. Her kan du nyte alt fra badstue med en rå utsikt, stim bad, ute og inn bassenger og boblebad. Du kan bestille deg ulike spa behandlinger med massasje og ulik kroppspleie. 

Treningsstudioet ved hotellet har det meste av utsyr for deg som vil benytte deg av dette under oppholdet. Det er muligheter for ulike gruppetreninger og kurs gjennom året med yoga og spinning.

 

Kragerø kan ellers by på tre treningssentre som MOT og to Family Fitness avdelinger utover det du har ved Kragerø Resort. Her kan man booke personlig trenger og som gjest være med på de ulike gruppe treningen som tilbys.

 

Det finnes også et knippe med ulike massasje og kroppspleie studios / klinikker i byen som man kan besøke for ulike behandlinger.

Kragerø har også mange flotte turstier som egner seg for både løping, sykkel og en helt enkel spaser tur. En flott stadion har vi også med kunstdekke, løpebaner og kunstgress som ligger spektakulært til oppe bak byen og nærmeste nabo til byens selfi sted nr. 1, Steinmann.

 

Har du behov for litt ro og egenpleie, alene eller som gruppe, kan vi lage et opplegg etter deres ønske og behov. Aktuelle aktiviteter kan være:

 

  • Flytende badstue med Norges råeste utsikt.

  • Spa med div. Ansikts- og kroppsbehandlinger, massasje, forskjellige bad, manikyr og pedikyr samt tilgang til bassenger/badstue ute og inne.

  • Hud- og kroppspleie, massasje samt div. spesialbehandlinger.

bottom of page