top of page

SEIL & VANNSPORT

Seil-vannsport4.jpg

EVENTSEILING – FELLES OPPLEVELSER

Seiling er en morsom og utfordrende aktivitet. Det er ingen krav til erfaring eller kunnskap, og det passer for alle. Kappseiling egner seg godt til å ta med medarbeider og/eller kunder til en dag på fjorden. Det handler om å jobbe sammen som et lag ut fra en lagt strategi. Underveis må man fokusere på taktikk og godt samarbeid. Knytt nære bånd og skap felles historier som blir husket! Seiling er et trendy, sporty og miljøvennlig alternativ. Vi arrangerer alt fra kickoff og bedriftscuper, til små interne konkurranser, eller bare en tur på fjorden. Det stilles ingen krav til forkunnskaper eller erfaring. Våre dyktige skippere vil gi dere enn innføring, gå igjennom sikkerhetsrutiner og ikke minst lære dere å håndtere en seilbåt. 

 

Vi bruker J/70 båter som er verdens raskest voksende enhetstype. Seilbåtene er meget sporty, og planer med vindhastigheter på 6-7 m/s. Båtene er lett å håndtere, og satt opp slik at det er både enkelt og allikevel spennende å seile for alle fra nybegynnere til erfarne. Båten føles trygg selv i høy fart og mye vind. 


Like båter konkurrerer mot hverandre. Vi legger ut bane og stiller med dommer og dommerbåt. Hver seilbåt har sin egen skipper/instruktør som sørger for den nødvendige opplæringen og veiledningen.

  • Unik sjanse til lagbygging for ansatte/kunder

  • Spennende kappseiling med identiske J/70 seilbåter

  • Kyndige instruktører som tar vare på alle gjennom arrangementet

bottom of page