top of page

ARRANGEMENT

arrangement-kragero.jpg

ARRANGEMENTER, KONSERTER, KURS, FOREDRAG OG FESTIVALER

 

Arenaene for ulike arrangementer vi har i Kragerø er mange. Gjennom året har vi et rikt utvalg av bla. konserter som man kan oppleve på Stoppen og Verven. Aktører i Portør og Sannidal på Skåtøy og Jomfruland har mer sommerbaserte kultur og konsertopplevelser med både lokale og mer kjente artister og band. 

 

Populære steder som Bakgården og Tollboden er hyggelige institusjoner på bryggekanten i sentrum som tilbyr pakker med mat, drikke og konsert i sommerhalvåret. Der blir det fort ful, intimt og god stemning. 

Kurs og konferanse fasilitetene har vi også i både mindre og større arenaer. Hos Kragerø sportell finner du nye freshe lokaler som kan huse inntil 100 pers i det ombygde grisehuset, mens du på Kragerø Resort finner det beste tilbudet tilpasset kurs og konferanse markedet med stor kapasitet. Hos de mindre hotellene i sentrum som Kragerø hotell og Tollboden er det også tilgjengelige lokaler for mindre grupper. Skal du gjøre det litt ekstraordinært og landlig tilbyr DNT Øitangen på Jomfruland og Miljøgården i Sannidal også fasiliteter for foredrag og mindre kurs med muligheter for overnatting.

På festival siden har Kragerø alt fra aktive stisykkelfestival, musikkfestivaler til sin egen filosofi festival. 

Det å legge dine arrangementer til lokasjonen Kragerø er blitt av stor interesse for mange og det har ført til at byen er mye å se i media på ulike nivåer. 

 

Flere aktører kommer på banen og kan tilby sine produkter og tjenester slik at opplevelsen blir ekte og unik.

bottom of page